Loading...
 • Wat betekent 'B2B verkoop' ?

  Onze business-to-business website in verpakkingen en verpakkingsmaterialen is uitsluitend gericht op zakelijke klanten, bedrijven, fabrikanten, verenigingen, ambachtelijke bedrijven, overheidsinstellingen of zelfstandige professionals, die tijdens de aankoop kunnen handelen in de uitoefening van hun commerciële of zelfstandige activiteit.

  Uitgesloten van verkoop zijn consumenten/ eindgebruikers, dat wil zeggen particulieren. Verkopen kunnen slechts op deze voorwaarden worden aanvaard.

  Alle vermelde prijzen in onze website zijn in Euro en exclusief bezorgkosten en de wettelijke BTW.

 • Is jullie website veilig?

  Onze hele website is beveiligd met een domein gevalideerd, 2048 bit Industry Standard SSL Certificaat van de vertrouwde organisatie Let's Encrypt. Encryptie met een digitaal certificaat zorgt ervoor dat de informatie privé blijft tijdens de verbinding tussen uw computer en onze website.

  U herkent een beveilgde verbinding aan het hangslot voor het internetadres in de adresbalk van uw browser.

 • Worden alle artikelen uit voorraad geleverd?

  Alle producten worden uit voorraad geleverd tenzij anders is aangegeven. Als de voorraad van een product niet toereikend is zullen wij contact met u opnemen wanneer deze weer wordt aangevuld.

 • Wat betekent Standaard Productie Formaten?

  Als u de dozen niet gelijk nodig heeft kunnen we, in tegenstelling tot dozen uit voorraad, ook standaard veel voorkomende doos formaten voor u produceren. Na afronding van uw bestelling wordt een productieorder voor dit formaat ingeplanned.

  Dit heeft een fors prijsvoordeel omdat we nu geen additionele kosten hebben. De gemiddelde levertijd is momenteel 2 weken.

 • Met welke valuta kan ik betalen?

  Alle vermelde prijzen in onze webshop zijn in Euro en exclusief bezorgkosten en de wettelijke BTW. In de kassa en op de orderbevestiging en factuur, wordt naast het totale orderbedrag ook de omzetbelasting vermeld.

  U kunt niet in een andere valuta betalen.

 • Worden er ook bezorgkosten gerekend?

  Wij leveren in Duitsland, Nederland en België.

  Elke bestelling die geleverd wordt in Nederland of België:
  
- 1 pakket - wordt belast met € 15,00 handling & bezorgkosten
  - 1 pallet - wordt belast met € 25,00 handling & bezorgkosten
  - 2 pallets - wordt belast met € 50,00 handling & bezorgkosten
  - 3 of meer pallets - wordt belast met € 75,00 handling & bezorgkosten
  - Elke bestelling met een orderbedrag vanaf € 350,00 wordt gratis (zonder handling & bezorgkosten) geleverd.

  Elke bestelling die geleverd wordt in Duitsland met postcode 40000 t/m 53999:
  - 1 pakket - wordt belast met € 15,00 handling & bezorgkosten
  - 1 pallet - wordt belast met € 25,00 handling & bezorgkosten
  - 2 pallets - wordt belast met € 50,00 handling & bezorgkosten
  - 3 of meer pallets - wordt belast met € 75,00 handling & bezorgkosten
  - Elke bestelling met een orderbedrag vanaf € 750,00 wordt gratis (zonder handling & bezorgkosten) geleverd.

  Elke bestelling die geleverd wordt in Duitsland met de overige postcodes:
  Prijzen op aanvraag.

  Per bestelling worden producten gecombineerd tot een totaal orderbedrag. In de kassa (checkout) worden de bijbehorende handling & bezorgskosten berekend op basis van land en postcode.

  Voor levering naar de Waddeneilanden of gebieden die alleen per veerboot bereikbaar zijn wordt een extra toeslag in rekening gebracht (bezorging & kosten alleen op aanvraag).

  Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 • Hoe kan ik betalen?

  Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

  PayPal
  - U heeft een account nodig bij PayPal, een Amerikaans bedrijf dat een online betalingssysteem onder zijn merknaam exploiteert.

  Sofortüberweisung
  - Met de betalingsservice van Sofortüberweisung kan de overschrijving online en direct met slechts een paar klikken worden uitgevoerd. Alle gegevens worden veilig verwerkt via de betalingsprovider.

  Giropay
  - U heeft een rekening nodig bij een bank die giropay ondersteunt. Deze omvatten Postbank, bijna alle Sparkassen, Volks- und Raiffeisenbanken, DKB, MLP-Bank, Merkur Bank, Cronbank, Bankhaus Ellwanger & Geiger, Bank Schilling & Co, CVW Privatbank AG, GLS-Gemeinbank, talrijke PSD-banken en andere financiële instellingen.

  iDEAL
  - iDEAL is een standaard betaalmethode voor onze Nederlandse klanten. Het maakt veilige online betalingen direct tussen bankrekeningen mogelijk.

  Bancontact
  - Bancontact is een standaard betaalmethode voor onze Belgische klanten. Het maakt veilige online betalingen direct tussen bankrekeningen mogelijk.

  We kunnen ook de volgende opties aanbieden:

  Vooruitbetaling
  - Wij sturen u een factuur met een betalingstermijn van 8 dagen netto. Als wij uw betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling binnen 2 werkdagen verzonden.

  Op rekening
  - Na levering sturen wij u een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen netto. (Met deze selectie wordt een kredietcontrole uitgevoerd)

  Alle vermelde prijzen op onze website zijn exclusief bezorgkosten en de wettelijke BTW.

 • Kan ik ook afhalen?

  Onze logistieke vervoerder verzorgd ook onze complete warehousing. Afhankelijk van het product en voorraad kunnen producten ook via dropshipping rechtsreeks vanuit onze partners worden verstuurd.

  Afhalen is daarom om logistieke redenen niet mogelijk.