Over ons

Als fabrikant van golfkarton verpakkingen en leverancier van verpakkingsmaterialen heeft DutchBoxx een rijke historie van bijna 60 jaar specialisme in de verpakkingsbranche. Ons team bestaat uit 26 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om al onze gewaardeerde klanten en relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Productie

Productie van golfkarton verpakkingen

WE BOXX IT ALL!

Ons machinepark bestaat uit zes moderne productielijnen waarmee in eigen huis een compleet assortiment dozen en verpakkingen wordt geproduceerd. Naast de Amerikaanse vouwdozen en verzenddozen produceren wij ook platen, wikkelverpakkingen, XXL formaten, gestanste verpakkingen en interieurs van golfkarton. Ook in kleinere oplagen!

Dus niet alleen een ruim assortiment, maar we kunnen deze verpakkingen ook voorzien van een opdruk. Dit alles gecombineerd met snelle levertijden en mogelijkheden voor 'on-demand' of 'just-in-time'.

Inpakmaterialen

WE PACK IT ALL!

Maar ook voor verpakkingsmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Met een uitgebreid programma aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen bieden wij alles wat te maken heeft met het inpakken, verpakken en verzenden van uw producten.

Naast golf- en vouwkartonnen verpakkingen zoals standaard dozen, verzendverpakkingen, kartonnen enveloppen en verhuisdozen leveren wij ook inpakmaterialen en verpakkingsmaterialen zoals tape, wikkelfolie, omsnoeringsband, golfkarton op rol, noppenfolie, vulmateriaal en hoekstukken.

Verpakkingsmaterialen

We do it all!

Wij zijn ISO 22000 en FSC-gecertificeerd en sinds januari 2015 Groen-gecertificeerd omdat onze fabriek in Heerenveen 100% elektriciteit gebruikt uit duurzame energiebronnen. Hierdoor is het gehele elektriciteitsverbruik CO2-neutraal. Dit, samen met watergedragen drukinkten en lijm, ons spoelwater hergebruik en het geautomatiseerde kartonafvalsysteem, zorgt ervoor dat onze volledig recyclebare golfkartonnen verpakkingen ook nog eens milieuvriendelijk geproduceerd worden!

Uw product is bij ons in goede handen en wij kunnen u adviseren over de keuze van de verpakking en het gebruik van verpakkingsmaterialen. Een compleet en uitgebreid assortiment, gecombineerd met snelle service en hoge leverbetrouwbaarheid, maakt DutchBoxx uw ideale en totale one-stop-shopping partner in verpakkingen in Nederland.

DutchBoxx kantoor